High School Musical 2
3 posters
Страница 1 от 1
High School Musical 2
Време е за танци,песни и забавление.Ваканцията дойде и настроението след нея...Нека се потопим в лятната ваканция на учениците от Ийст Хай,които са готови да се наслаждават на почивката си и междувременно да заработят някой долар, работейки през сезона. Трой Болтън започва работа в кънтри клуб, неосъзнавайки, че тя е част от плана на Шарпей да го отмъкне от обятията на Габриела. Случайно попадайки в сюжета режисиран от Шарпей Трой не само помага на Габриела да си намери работа като спасител, но и осигурява такава за Чад, Тейлър, Зек, Марта, Келси, Джейсън и останалата част от приятелите си. Всичко става още по-лошо за Шарпей, когато тя открива, че специално за ежегодишното шоу „Лятна нощ на талантите” Келси е написала дует, който ще се изпълнява от Трой и Габриела. Припомняйки си унижението си по време на зимния мюзикъл, Шарпей е твърдо решена да не допусне повторение на тогавашните събития. Но докато Трой се наслаждава на привилегирования пиедестал, на който се озовава, той започва да осъзнава, че трябва да се лиши от нещо в името на желанията си.
Re: High School Musical 2
Категорично за мен е един от най-хубавите филми на Дисни. Любимата ми част е от трите понеже третата не ми допада много. Незнам вие какво мислите ама за мен си е супер филмчето, а Ашли изглежда чудесно там.
ashley_love- Потребител
- Брой мнения : 188
Местожителство : Варна
Re: High School Musical 2
Така е, много правилно си го написала. Една от най-добрите дисни продукции е ХСМ - в това няма спор. А за Ашли - също е вярно
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|