Cool-Fun-Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

High School Musical 2

3 posters

Go down

High School Musical 2 Empty High School Musical 2

Писане  StEpH Нед Авг 23, 2009 9:10 pm

High School Musical 2 2d0gr42

Време е за танци,песни и забавление.Ваканцията дойде и настроението след нея...Нека се потопим в лятната ваканция на учениците от Ийст Хай,които са готови да се наслаждават на почивката си и междувременно да заработят някой долар, работейки през сезона. Трой Болтън започва работа в кънтри клуб, неосъзнавайки, че тя е част от плана на Шарпей да го отмъкне от обятията на Габриела. Случайно попадайки в сюжета режисиран от Шарпей Трой не само помага на Габриела да си намери работа като спасител, но и осигурява такава за Чад, Тейлър, Зек, Марта, Келси, Джейсън и останалата част от приятелите си. Всичко става още по-лошо за Шарпей, когато тя открива, че специално за ежегодишното шоу „Лятна нощ на талантите” Келси е написала дует, който ще се изпълнява от Трой и Габриела. Припомняйки си унижението си по време на зимния мюзикъл, Шарпей е твърдо решена да не допусне повторение на тогавашните събития. Но докато Трой се наслаждава на привилегирования пиедестал, на който се озовава, той започва да осъзнава, че трябва да се лиши от нещо в името на желанията си.
StEpH
StEpH
Админ
Админ

Брой мнения : 547
Местожителство : KzZz.. xD

http://www.ashley-tisdale-bg.dir.bg

Върнете се в началото Go down

High School Musical 2 Empty Re: High School Musical 2

Писане  ashley_love Пон Авг 24, 2009 10:48 pm

Категорично за мен е един от най-хубавите филми на Дисни. Любимата ми част е от трите понеже третата не ми допада много. Незнам вие какво мислите ама за мен си е супер филмчето, а Ашли изглежда чудесно там. flower
ashley_love
ashley_love
Потребител
Потребител

Брой мнения : 188
Местожителство : Варна

Писане  Dani Съб Сеп 05, 2009 5:35 am

Така е, много правилно си го написала. Една от най-добрите дисни продукции е ХСМ - в това няма спор. А за Ашли - също е вярно kiss
Dani
Dani
Супер потребител
Супер потребител

Брой мнения : 445

http://www.britney-zone.dir.bg

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото